Tillbaka är vägen framåt

Orup – bokträd – skuggrötter

Förankrad – därför fri

Senaste fem åren har jag varit en vandrare, nu är jag husägare i Höör, igen. När man är på vandring, måste man vara smidig, passa in, vara lyhörd. Nya bekantskaper är bräckliga och reglerna oklara.

Här hemma i Höör känner jag mitt svängrum och jag kan töja gränserna lagom och medvetet. Och har jag en dålig dag, så vet alla att jag också har mina goda dagar. Det ger en trygghet, som ger en frihet.

Vinterbokskog

Allt är som vanligt

Upptäcktsfärder ger nya erfarenheter och kunskaper, men också nya sätt att se. Nya perspektiv att använda på det invanda. Vinterbokskogen ser ut som vanligt, men det är en annan som ser den. Tids nog förändras också bildspråket … vi får se.

Många perspektiv

Det är i det välkända jag kan ta spjärn och skapa nytt

Den här bloggposten får bli startpunkt för arbetet med alla våra vidare Omfamningar, för Höör ligger precis mitt i Skåne och mitt i Mänskligheten, Biosfären och Universum :-)

Ta spjärn

Bilderna från Orup och Fogdaröd igår och idag.

, ,

4 Responses to Tillbaka är vägen framåt

 1. Christina Nordberg Prah 2016-02-27 at 19:33 #

  Vi har saknat dina mittskånska reflektioner!
  Välkommen hit!

 2. Annelie Nilsson 2016-02-28 at 10:12 #

  Fina reflektioner Stina som jag känner igen mig i

 3. Staffan Åkeby 2016-02-28 at 21:42 #

  Hej Stina! Long time, no seen! Det vore roligt att ses! Har du lust att bli min gäst på en Rotarylunch nu på tisdag 1 mars på Åkersberg? Start kl 11.45. Programmet efter maten är om Skånes Djurpark! Det är deras nya marknadsförare Camilla Kehlmeyer som ska informera. Lägg gärna ett svar till staffan@akeby.nu Mvh Staffan

 4. stina 2016-02-29 at 07:43 #

  Tack alla! Skönt att vara hemma igen.